Anëtarët më të rinj

Hartëzimi i rrjetit

Lajme

Top 9 FREE online courses in Human Rights from Stanford, Harvard, Utrecht, Geneve and other Universities

List of all available online courses that available now from different platforms and universities.

Aplikim për programet e nxitjes së punësimit

Aplikim për programet e nxitjes së punësimit

Media shqiptare në Zvicër, “Prointegra.ch”, promovon platformën “Rrjeti i Profesionistëve”

Media shqiptare në Zvicër, “Prointegra.ch”, promovon platformën “Rrjeti i Profesionistëve”

Mark Gjonaj, kryetar i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së New York-ut

Mark Gjonaj, kryetar i Këshillit Koordinues të Diasporës dhe njëkohësisht këshilltar i Bashkisë së New York-ut, vjen me një tjetër nismë

Shiko më shumë

Thirrje të hapura

Akademi.al shpall 3 pozicione vakante

Akademi.al shpall 3 pozicione vakante

Programi i bursave Sur-Place të Fondacionit Konrad Adenauer

Mbështetje për studentë të cilët me përfundimin e studimeve në nivelin bachelor dëshirojnë të përfitojnë gradën shkencore master.

Call for applications: School of Security and NATO Studies

Are you a journalist or studying to become one? Are you looking to pursue a career in international relations or security studies?

2020-2021: Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study

Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study (YES) Program for high school students from Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Kosovo and North Macedonia...

Shiko më shumë

Zgjidh profesionistët në diasporë

Gjej kategoritë

Profesionistët e Diasporës gjenden këtu.

Zgjidh vendin

Gjej copëza shqiptare në botë.

Zbulo të dhënat

Të dhënat në dorën tuaj.